Olen Verneri Laakkonen Sustashiftin perustaja. 
 

Työskennellessäni yritysjuridiikan alalla asianajotoimistossa, huomasin  yritysten tarpeen saada käyttöönsä työkaluja ja asiantuntija-apua kestävyysraportoinnin toteuttamiseen. 

Erityisosaamiseni on kestävyysraportointia koskeva lainsäädäntö, kuten CSRD, SFDR ja taksonomia. Tavoitteenani on auttaa asiakkaita luomaan laadukasta kestävyysraportointia, sekä kehittää työkaluja raportoinnin avuksi. 

 

Olen neuvonut Suomen suurimpia yhtiöitä kaksinkertaisen olennaisuuden arvioinnissa ja CSRD:n mukaisessa raportoinnissa mm. rahoituksen, petroolitekniikan, eläkevakuuttamisen, terveysteknologian, kiertotalouden, telekommunikaation ja rakentamisen alalla. 
 

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoa kestävyysraportoinnin lainsäädännöstä, autan mielelläni yritystäsi navigoimaan kestävän kehityksen raportoinnin haasteissa ja mahdollisuuksissa.  

 

 

Verneri Laakkonen

Partner

+358 50 303 9291

verneri.laakkonen@sustashift.com

Contact information

Sustashift Oy

Eerikinkatu 1C 30

00100

Helsinki

We need your consent to load the translations

We use a third-party service to translate the website content that may collect data about your activity. Please review the details and accept the service to view the translations.